Nieuws 27 september 2024

NCJ introduceert: leden Raad van Toezicht

Sinds 2010 heeft het NCJ zich vanuit haar missie, visie en doelstellingen ontwikkeld tot een wendbare netwerkorganisatie. Het voormalig NCJ bestuur vond dat het tijd was voor een governance wijziging. Per 1 mei 2024 is het bestuursmodel daarom gewijzigd naar een raad-van-toezicht-model met vijf leden. NCJ-directeur Igor Ivakic is vanaf dit moment directeur-bestuurder van het NCJ.

Onderstaande leden zijn benoemd voor de Raad van Toezicht (RvT) van het NCJ.

De samenstelling van onze nieuwe Raad van Toezicht:

  • Rosita Drigpal, voorzitter RvT
  • Ronald de Meij, vice-voorzitter RvT, aandachtsgebied: Openbaar Bestuur
  • Dineke Moerman, lid RvT, aandachtsgebied: Financiën
  • Eric Steegers, lid RvT, aandachtsgebied: Kennis & Wetenschap
  • Monique van der Veen, lid RvT, aandachtsgebied: Kwaliteit en Financiën

NCJ directeur-bestuurder Igor Ivakic is zeer blij dat het voormalig NCJ-bestuur een krachtige RvT heeft kunnen samenstellen.

Rijkdom en breedte aan ervaring en expertise van de RvT zal ten goede komen aan de verdere ontwikkeling van het NCJ. Ik zie uit naar onze samenwerking om generatiebewuste preventie voor de jeugd en ouderschap nog beter en nog meer te laten lonen!

De samenstelling van de Raad van Toezicht waarborgt een verscheidenheid aan achtergronden, verschillende expertises en perspectieven, wat de kwaliteit van het toezicht ten goede komt. De Raad van Toezicht van het NCJ heeft als belangrijkste taak om toezicht te houden op het bestuur en de algemene gang van zaken binnen de organisatie. De raad van toezicht is verantwoordelijk voor het bewaken van de missie en doelstellingen van het goede doel en ziet erop toe dat het bestuur het beleid en de strategieën op een juiste wijze uitvoert. Onze RvT-leden stellen zich graag aan je voor.

Maak kennis met onze leden van de Raad van Toezicht

Meer weten?

Igor Ivakic

directeur-bestuurder

Lees meer over Igor Ivakic

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.